Ardealul Crişeni, fără replică în faza regională a Cupei României

Ardealul Crişeni a devenit în această vară, în premieră, câştigătoarea fazei judeţene a Cupei României, calificându-se în grupele fazei regionale. Adversarele formaţiei sălăjene au fost CS Diosig – Bihardioszeg (câştigătoarea din judeţul Bihor) şi Vulturul Mitiu Gherlii (câştigătoarea din judeţul Cluj).

Crişeniul a susţinut primul meci în deplasare, în faţa reprezentantei judeţului Cluj, pierzând cu scorul de 1 – 4 în faţa Vulturului Mitiu Gherlii. Golul echipei noastre a fost marcat de Paul Pop. Al doilea duel a avut loc pe terenul comunal din Popeni, unde Ardealul Crişeni a fost doar „sparring partner” pentru reprezentanta Bihorului, CS Diosig – Bihardioszeg, în faţa careia a cedat cu un categoric 0 – 7.

În urma rezultatelor înregistrate, grupa 1 din Regiunea 2 a fost câştigată de formaţia bihoreană, care a întâlnit în faza finală reprezentanta judeţului Satu Mare, Ştiinţa Beltiug, de care a dispus cu 2 – 1 în reprizele de prelungiri. Astfel, CS Diosig – Bihardioszeg s-a calificat în turul 1 al fazei finale, programat în data de 2 august, în competiţie urmând să intre şi o parte dintre echipele ce evoluează în Liga a III-a.

Câştigătoarele celor opt Regiuni sunt: CSM Vaslui, CS Diosig – Bihardioszeg, FC Avrig, CS Gloria al Oraşului Geoagiu, CSM Râmnicu Vâlcea, Viitorul Ileana şi CS Axiopolis Cernavodă.

SCM Zalău, reprezentanta judeţului Sălaj în Liga a III-a, va intra şi ea în competiţie în turul 1 al fazei naţionale.

One Thought to “Ardealul Crişeni, fără replică în faza regională a Cupei României”

  1. […] Ardealul Crişeni a devenit în această vară, în premieră, câştigătoarea fazei judeţene a Cupei României, calificându-se în grupele fazei regionale. Adversarele formaţiei sălăjene au fost CS Diosig – Bihardioszeg (câştigătoarea din judeţul Bihor) şi Vulturul Mitiu Gherlii (câştigătoarea din judeţul Cluj). Crişeniul a susţinut primul meci în deplasare, în faţa reprezentantei judeţului Cluj, pierzând cu scorul de 1 – 4 în faţa Vulturului Mitiu Gherlii. Golul echipei noastre a fost marcat de Paul Pop. Al doilea duel a avut loc pe terenul comunal din Popeni, unde Ardealul Crişeni a fost… Citeste mai mult […]

Leave a Comment